Kroliczki Playboya
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Kroliczki Playboya

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Zasada związana z grb

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
sas1202

Liczba postów : 6

Zasada związana z grb Empty
PisanieTemat: Zasada związana z grb   Zasada związana z grb EmptyNie Lip 29, 2012 4:26 pm

Witam chcialbym wam przedstawic nowa zasade ktora bedzie obowiazywac od nastepnego grb;
Jesli ktos jest na grze a nie ma go na grb podlega tzw grzywnej w wyskosci 20 etinow czas na splate grzywny wynosi do 6 dni.
jesli to sie powtorzy kara zostaje zwiekszona x2 czyli 40 etinow. Jesli ktos nie zaplaci tej kwoty do 6 dni dostaje kropke/
3 kropki laduje na czarna liste i jego losem zajmuje sie lider wraz z oficerami.
Minimalnym obowiazkiem jest wejscie do soja na grb jesli czegos nie rozumiecie pisac pod spodem

pzdr Moskit_UM Smile
Powrót do góry Go down
MArXXX
Anioł
Anioł

Liczba postów : 14

PisanieTemat: Zasady GRB   Zasada związana z grb EmptyPon Lip 30, 2012 6:20 am

No więc ja mam 1 zasade co do GRB ;D

Każdy będąc na GRB musi być na TS'ie aby przynajmniej słuchał. W ten sposób będzie łatwiej ogarnąć ;D
________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Powrót do góry Go down
Pajac1995
Anioł
Anioł
Pajac1995

Liczba postów : 14

PisanieTemat: GRB   Zasada związana z grb EmptySro Sie 08, 2012 9:35 am

Wiadomo na Ts powinna byc kazda osoba ktory jest w sojuszu GRB. Kazdy czlonek gildi ktory ma juz wydzielony swoj przedial na GRB powinien zawsze uprzedzac mnie lub kogos z oficerow ze go na GRB nie bedzie Razz poniewaz czasami wychodzą glupie sytuacje gdzie glownego DPS nie ma i 5 min przed GRB kazdy nie wiem jaką postacią ma wejssc i dzie isc Razz co wiąze sie ze strasznym zamieszaniem i traceniem czasu na na jak największe uzyskanie PKT do tabeli Razz

Dziekuje Very Happy

Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zasada związana z grb   Zasada związana z grb Empty

Powrót do góry Go down

Zasada związana z grb
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Kroliczki Playboya :: GRB-
Skocz do: